!!! Pomoc dla Senny !!!
Administracja
• Sulfur, Adirael, Aurora
Wydarzenia
• Walentynki
• Zadania kwartalne
• Sulfur, Adirael, Aurora
Wydarzenia
• Walentynki
• Zadania kwartalne
![]() |
-15°C | Śnieg Nad wilczą krainą zawisły gęste chmury, z których grubymi płatami sypie się śnieg. W wielu miejscach tworzy on wysokie, ponad półmetrowe zaspy. |
Forum w trakcie przebudowy! Zapraszamy na nasz {Discord} po więcej informacji.
Szmaragdowy Strumień
- Mizrak
- Strzyga

- Rodzice: Elisabeth x Kaimler
- Ciąża: Nie dotyczy
- Siła: 33(13+20)
- Zręczność: 7
- Czujność: 37 (17+20)
- Wiedza: 13
- Życie: 100
- Energia: 100
- Punkty Doświadczenia: 52
- Przydomek: Gash
Szmaragdowy Strumień
— Jak on ma na imię? I najpierw ty opowiadasz. On pierwszy zapytał, więc tak było sprawiedliwie. Jeśli wilki z jej klanu wiedziały co to znaczy sprawiedliwość. Jeśli tamten był od nich to on miał na ich temat jedno zdanie. Banda wariatów. Mikasa na razie wydawała się być normalna, ale cholera wie czy zaraz jej nie odwali.
— Jedną? Jakoś tak. Może mniej. Nie umiał liczyć.
— Jedną? Jakoś tak. Może mniej. Nie umiał liczyć.
Get the fuck outta my head, so long, sucker
I don't wanna see you, I hate this life
Good luck killing me 'cause I'm already
Already dead inside
Already dead inside

- Mikasa
- Formator

- Rodzice: Dantalion x Fella.
- Siła: 10
- Zręczność: 5+10=15
- Czujność: 5+10=15
- Wiedza: 10
- Punkty Doświadczenia: 115
Szmaragdowy Strumień
— Nie do końca to pamiętam... Ivar? coś tam... coś... — Mruknęła, wzruszywszy barkami. Nie lubiła tego samca i chyba tak pozostanie. Po prostu patrzył na nią z górki i to Mikasę mocno drażniło...
— A jakie jest pytanie? religia, klasy, rangi... profesje? — Nie była do końca pewna, co rzucić mu na ruszt jako pierwsze — postanowiła więc, że Mizrak wybierze sam. Ona czekała.
— A jakie jest pytanie? religia, klasy, rangi... profesje? — Nie była do końca pewna, co rzucić mu na ruszt jako pierwsze — postanowiła więc, że Mizrak wybierze sam. Ona czekała.
𝓜𝓲𝓴𝓪𝓼𝓪
•❅────✧❅✦❅✧─────❅•
ZAPACH: WINO, KREW, ZIOŁA, MORSKA BRYZA. | POSIADA: Amulet Metamofrozy (nieużyty)
★ ☆ ✮ ✯ ★ ☆ ✮ ✯ ★ ☆ ✮ ✯
To ja twój cień, Twoja zguba i krzyk, Przestań biec uciekać, Nie zostanie już nic.
Moje ciernie przebiją, Każdą z twoich żył, Nie przeraża mnie zapach, Ciepłej i gęstej krwi.
Jestem głodna i nic, na to nie poradzę, Znam tę drogę, Barbaria tu oznacza władzę.
Podejdź bliżej i pozwól, Się wziąć w ramiona, Chyba że chcesz bym została, Znów zraniona.
Nie puszczam swych więzi, A twój oddech słabnie, Zatapiam kły pożeram, Ktoś twą duszę kradnie,
Zobacz co się ze mną stało, Jestem zła i jadowita,
Nie szukaj mnie uważaj, Śmierć rozkwita.
•❅────✧❅★ ☆ ✮ ✯ ★ ☆ ✮ ✯ ★ ☆ ✮ ✯❅✧─────❅•
Naszą Matką Iluzja, naszym Ojcem Chaos.

KARTA POSTACI — INFORMACJE
- Mizrak
- Strzyga

Szmaragdowy Strumień
— Rangi, te najwyższe i jakie wilki je piastują. To go interesowało najbardziej. Religia to tam sprawa drugiego rzędu. Też wypyta, ale ich armia mocniej go obchodziła.
Already dead inside
Already dead inside

- Mikasa
- Formator

Szmaragdowy Strumień
...Tutaj był trochę problem, bo... skład był niepełny, zaś ona cóż... — Jedna ranga za jedną rangę z imieniem... — Błysnęła białymi szablami, uśmiechając się w drapieżny sposób.
Nie była głupią samicą. Jak to jedyni widzą...
— Wilk Apojalipsy Głód — Caitlyn. — Zaczęła, ale zaraz się zatrzymała... bo teraz Mizrak kolej, prawda?
Zmrużyła ślepia, chcąc oszacować, czy mówi szczerze, czy wciska jej jebany kit.
Nie była głupią samicą. Jak to jedyni widzą...
— Wilk Apojalipsy Głód — Caitlyn. — Zaczęła, ale zaraz się zatrzymała... bo teraz Mizrak kolej, prawda?
Zmrużyła ślepia, chcąc oszacować, czy mówi szczerze, czy wciska jej jebany kit.
𝓜𝓲𝓴𝓪𝓼𝓪
•❅────✧❅✦❅✧─────❅•
ZAPACH: WINO, KREW, ZIOŁA, MORSKA BRYZA. | POSIADA: Amulet Metamofrozy (nieużyty)
★ ☆ ✮ ✯ ★ ☆ ✮ ✯ ★ ☆ ✮ ✯
To ja twój cień, Twoja zguba i krzyk, Przestań biec uciekać, Nie zostanie już nic.
Moje ciernie przebiją, Każdą z twoich żył, Nie przeraża mnie zapach, Ciepłej i gęstej krwi.
Jestem głodna i nic, na to nie poradzę, Znam tę drogę, Barbaria tu oznacza władzę.
Podejdź bliżej i pozwól, Się wziąć w ramiona, Chyba że chcesz bym została, Znów zraniona.
Nie puszczam swych więzi, A twój oddech słabnie, Zatapiam kły pożeram, Ktoś twą duszę kradnie,

- Mizrak
- Strzyga

Szmaragdowy Strumień
Sprytnie to wymyśliła, zmrużył oczy i teraz obydwoje się tak mierzyli. Aż nastroszył lekko kitę.
— Nekromanta Ariesme. Odpowiedział, musiał pokazać, że mają dużo ważnych rang i wszystkie są obsadzone!
— Nekromanta Ariesme. Odpowiedział, musiał pokazać, że mają dużo ważnych rang i wszystkie są obsadzone!
Already dead inside
Already dead inside

- Mikasa
- Formator

Szmaragdowy Strumień
Uhm... coś jej tu nie pasowało, więc...
— Jak wysoko w hierarchii jest Nekromanta? — Zapytała, ciekawsko. Obserwowała jego ruchy ciała, drobne gesty — chcąc wychwycić kłamstwo... Czy jej się uda? Kto wie.
Była młoda i wiele miała przed sobą, to na pewno...
— Łatwiej chyba będzie wyjawić rangi od podstaw, nie mówiąc, kto jaką dzierży... — Nie kombinowała. Była szczera, nie chciała być zrobiona a Wielkiego Chuja.
Mizrak
— Jak wysoko w hierarchii jest Nekromanta? — Zapytała, ciekawsko. Obserwowała jego ruchy ciała, drobne gesty — chcąc wychwycić kłamstwo... Czy jej się uda? Kto wie.
Była młoda i wiele miała przed sobą, to na pewno...
— Łatwiej chyba będzie wyjawić rangi od podstaw, nie mówiąc, kto jaką dzierży... — Nie kombinowała. Była szczera, nie chciała być zrobiona a Wielkiego Chuja.
Mizrak
𝓜𝓲𝓴𝓪𝓼𝓪
•❅────✧❅✦❅✧─────❅•
★ ☆ ✮ ✯ ★ ☆ ✮ ✯ ★ ☆ ✮ ✯

- Mizrak
- Strzyga

Szmaragdowy Strumień
— Chyba całkiem wysoko, skoro mogą mieć sługę. Chyba wyczaiła jego mały podstęp, a myślał, że jest bardziej cwany. Oblizał nos, zastanawiając się nad czymś.
— U was wysoko są wilki Apokalipsy i jakie jeszcze?
— U was wysoko są wilki Apokalipsy i jakie jeszcze?
Already dead inside
Already dead inside

- Mikasa
- Formator

Szmaragdowy Strumień
— U nas sługę może mieć każdy... to hołota, która nie ma żadnych praw... — O proszę... Oni też mieli niewolników, no ładnie, ładnie...
— Wysoko, wystarczająco by sklepać nie jednemu gałganowi porządnie pysk. — No cóż... Podchwyciła jego plan, ale czy zamierzała grać dalej w tę grę? — Ilu może być u was nekromantów? — Zapytała jeszcze.
Mizrak
— Wysoko, wystarczająco by sklepać nie jednemu gałganowi porządnie pysk. — No cóż... Podchwyciła jego plan, ale czy zamierzała grać dalej w tę grę? — Ilu może być u was nekromantów? — Zapytała jeszcze.
Mizrak
𝓜𝓲𝓴𝓪𝓼𝓪
•❅────✧❅✦❅✧─────❅•
★ ☆ ✮ ✯ ★ ☆ ✮ ✯ ★ ☆ ✮ ✯

- Mizrak
- Strzyga

Szmaragdowy Strumień
— Kilku, u nas sługa to nie niewolnik. Byli pod tym względem bardziej cywilizowani. No może pod każdym innym względem też. Chyba więcej od niej nie wyciągnie, bo nie wyglądała na taką co by chciała mówić.
— Będę się zbierał. Miło było poznać, czy coś. Machnął ogonem i odszedł.
Zt
— Będę się zbierał. Miło było poznać, czy coś. Machnął ogonem i odszedł.
Zt
Already dead inside
Already dead inside

- Mikasa
- Formator

Szmaragdowy Strumień
Również wybyła...
/zt.
/zt.
𝓜𝓲𝓴𝓪𝓼𝓪
•❅────✧❅✦❅✧─────❅•
★ ☆ ✮ ✯ ★ ☆ ✮ ✯ ★ ☆ ✮ ✯

- Rimuru
- Cherub

- Rodzice: Aareon x Isati.
- Czujność: 30
- Wiedza: 40
- Energia: 60
- Punkty Doświadczenia: 53
- Profesje: Uzdrowiciel [3]
Szmaragdowy Strumień
Przywędrował.
Wychynął spoza własnej dziury, które pilnował to jak burek własnego łańcucha...
W sumie to sam nie wiedział; po co i dlaczego, zapuszcza sie w tak odległe od Klanu Ognia — tereny. Ale skoro już tu był, to ponapawa się chłodem panujących na wolnych ziemiach.
Podszedł do strumienia, by zamoczyć w nim łapę. Nim jednak to zrobił, począł się przyglądać własnemu odbiciu.
Ophelia
Wychynął spoza własnej dziury, które pilnował to jak burek własnego łańcucha...
W sumie to sam nie wiedział; po co i dlaczego, zapuszcza sie w tak odległe od Klanu Ognia — tereny. Ale skoro już tu był, to ponapawa się chłodem panujących na wolnych ziemiach.
Podszedł do strumienia, by zamoczyć w nim łapę. Nim jednak to zrobił, począł się przyglądać własnemu odbiciu.
Ophelia
𝓡𝓲𝓶𝓾𝓻𝓾
𝚂𝚒𝚗𝚐 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚗𝚘 𝚘𝚗𝚎’𝚜 𝚕𝚒𝚜𝚝𝚎𝚗𝚒𝚗𝚐, 𝚕𝚘𝚟𝚎 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚢𝚘𝚞’𝚟𝚎 𝚗𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚋𝚎𝚎𝚗 𝚑𝚞𝚛𝚝,
𝚍𝚊𝚗𝚌𝚎 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚗𝚘𝚋𝚘𝚍𝚢’𝚜 𝚠𝚊𝚝𝚌𝚑𝚒𝚗𝚐, 𝚊𝚗𝚍 𝚕𝚒𝚟𝚎 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚒𝚝’𝚜 𝚑𝚎𝚊𝚟𝚎𝚗 𝚘𝚗 𝚎𝚊𝚛𝚝𝚑...!
ZAPACH Moce UM. |
![]() |
── ⋆⋅☆⋅⋆ ── 𝙾𝙽𝙰: Not tryna be romantic, I'll hit it from the back. Just so you don't get attached... {___} ── ⋆⋅☆⋅⋆ ── KARTA POSTACI |
⫘⫘⫘ˎˊ˗ ·˖✶ ☽ ☼ ☾ ✶˖· ˗ˏˋ⫘⫘⫘
⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⋮⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⋮
⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀☆⠀⠀⠀ ⋮
⠀⠀⠀ ☆⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀⠀☆
⠀⠀ ⠀⠀ ☆⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⋮
- Ophelia
- Ifryt

- Rodzice: Katana x Lysander De Vill
- Siła: 7
- Zręczność: 45 (15+30)
- Czujność: 38 (8+30)
- Wiedza: 25
- Życie: 91 (11.02)
- Energia: 40 (11.02)
- Punkty Doświadczenia: 19
- Profesje: Myśliwy [3]
Szmaragdowy Strumień
Szmaragdowy strumień szemrał cicho, rozbijając światło w tysiące drgających refleksów. Ophelia siedziała w cieniu. Nie poruszyła się, tylko przekrzywiła głowę, kiedy wiatr przyniósł zapach obcego. Przez chwilę węszyła uważnie. Obserwowała, jak zbliża się do wody, sposób w jaki stawiał łapy, jak patrzył na swoje odbicie. Jej ogon poruszył się powoli, jakby od niechcenia, a w oczach pojawiło się to charakterystyczne, ciche zainteresowanie, które miała wobec wszystkiego, co żyło i czuło. Walczyła sama ze sobą, nie wiedziała czy ma się odezwać czy obserwować jedynie. Do tej pory miała szczęście w spotykaniu wilków, ale już wiedziała że nie wszystkie są przyjazne.
Rimuru
Rimuru
| KARTA POSTACI Na szyi nosi szalik z wietrznej włóczki
I swore my loyalty to me, myself, and I moc rangowa |
- Rimuru
- Cherub

Szmaragdowy Strumień
Nie trwało długo, nim woń samotniczki — zagrżała w nozdrzach ognistego brytana.
Rimuru odwrócił się, momentalnie naznaczając Ophelię chłodnym spojrzeniem, dwubarwnych tęczówek. — Salve. — Rzucił w jej stronę mechanicznie, choć trzeba przyznać, że próbował zabrzmieć w sposób miły, kojący dla uszu. Niestety, był jaki był.
Cherub podniósł się na cztery białe łapy i ruszył w kierunku mieszanki lisa. Zatrzymał się dwa metry przed nią... — Rzadko zacepiaam obcych... ale przypominasz mi ognistą. Może nasz nowy nabytek? — Zapytał otwarcie, lustrując jej ciało przymrużonymi trzeszczami. Jego ogon zafalował pojedynczo, nie z radości.
Rimuru odwrócił się, momentalnie naznaczając Ophelię chłodnym spojrzeniem, dwubarwnych tęczówek. — Salve. — Rzucił w jej stronę mechanicznie, choć trzeba przyznać, że próbował zabrzmieć w sposób miły, kojący dla uszu. Niestety, był jaki był.
Cherub podniósł się na cztery białe łapy i ruszył w kierunku mieszanki lisa. Zatrzymał się dwa metry przed nią... — Rzadko zacepiaam obcych... ale przypominasz mi ognistą. Może nasz nowy nabytek? — Zapytał otwarcie, lustrując jej ciało przymrużonymi trzeszczami. Jego ogon zafalował pojedynczo, nie z radości.
𝓡𝓲𝓶𝓾𝓻𝓾
ZAPACH Moce UM. |
![]() |
── ⋆⋅☆⋅⋆ ── 𝙾𝙽𝙰: Not tryna be romantic, I'll hit it from the back. Just so you don't get attached... {___} ── ⋆⋅☆⋅⋆ ── KARTA POSTACI |
⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀☆⠀⠀⠀ ⋮
⠀⠀⠀ ☆⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀⠀☆
⠀⠀ ⠀⠀ ☆⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⋮
- Ophelia
- Ifryt

Szmaragdowy Strumień
Lekko drgnęła gdy jego głos przeciął ciszę niczym rzucony kamień. Spojrzenie Ophelii pozostało nieufne, troche badawcze. Na początku się zestresowała. Jej uzy poruszyły się nieznacznie. W głowie plątały się myśli, czy ten wilk mógł być z klanu cienia? Poruszyła się, kiedy zaczął podchodzić. Zerknęła szybko na boki, badając potencjalne drogi ucieczki. Jego kolejne słowa spowodowały, że napięcie opadło. Otrzepała się lekko, światło odbiło się od rudych pasm włosów. Oczy, czerwone jak odblask płomienia wśród cienia, uniosły się ku niemu
— Naprawde myślisz, że mogłabym należec do klanu? — zapytała cicho, a w jej głosie słychac było zaskoczenie. W oczach odbiło się coś, jakby cień nadziei.
— Póki co jestem samotniczką, dopiero szukam swojego miejsca. Może to nie przypadek, że tu jesteś?— dodała po chwili, z lekkim uśmiechem w kąciku pyska
Rimuru
— Naprawde myślisz, że mogłabym należec do klanu? — zapytała cicho, a w jej głosie słychac było zaskoczenie. W oczach odbiło się coś, jakby cień nadziei.
— Póki co jestem samotniczką, dopiero szukam swojego miejsca. Może to nie przypadek, że tu jesteś?— dodała po chwili, z lekkim uśmiechem w kąciku pyska
Rimuru
- Rimuru
- Cherub

Szmaragdowy Strumień
Obserwował jej reakcję, z powagą.
— Cóż... kolor twojego futra mógłby wiele o tobie wspomnieć, mówić. Mamy trochę w swych szeregach rudzielców. — Uśmiechnął się z przekąsem. — Ba, nawet nasza Alfa jest ruda. — Może to był komplement...?
Cholera go wie.
Rimuru wyciągnął przed siebie łapę, w kierunku samotniczki.
— Nazywam się Rimuru, syn Isati i Aareona z Klanu Ognia. Uzdrowiciel... — Teraz jej kolej. Czy odwzajemni gest?
— Cóż... kolor twojego futra mógłby wiele o tobie wspomnieć, mówić. Mamy trochę w swych szeregach rudzielców. — Uśmiechnął się z przekąsem. — Ba, nawet nasza Alfa jest ruda. — Może to był komplement...?
Cholera go wie.
Rimuru wyciągnął przed siebie łapę, w kierunku samotniczki.
— Nazywam się Rimuru, syn Isati i Aareona z Klanu Ognia. Uzdrowiciel... — Teraz jej kolej. Czy odwzajemni gest?
𝓡𝓲𝓶𝓾𝓻𝓾
ZAPACH Moce UM. |
![]() |
⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀☆⠀⠀⠀ ⋮
⠀⠀⠀ ☆⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀⠀☆
⠀⠀ ⠀⠀ ☆⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⋮
- Ophelia
- Ifryt

Szmaragdowy Strumień
Odruchowo spojrzała na swoje łapy i swój bok. Nie zastanawiała się do tej pory, czy kolor jej futra może być jakolwiek istotny, poza granicami krainy skąd pochodził jej ojciec. Uszy drgnęły na słowo "Alfa". To brzmiało dumnie. Pewno ktoś wazny.
— Czy wasza Alfa jest lisem? — zapytała trochę bez sensu. Do tej pory nie widywała rudych wilków. W głebi serca, może liczyła na to że lisica przewodzi stadu wilków. Niepewnie podwineła ogon. Dopiero teraz pomyślała, że tutaj to też może być obraza. Uniósł łapę, a ona mimowolnie skuliła uszy, zaskoczona gestem. Nie drgnęła jednak. Obserwowała go z tym swoim cichym, czujnym spokojem, w którym trudno było odczytać, czy czuje się zaniepokojona czy jednak nie. Jej spojrzenie na moment zatrzymało się na jego łapie, potem powoli wróciło do pyska Rimuru. Ogon poruszył się lekko po ziemi, jakby chciał złagodzić napięcie, a kącik pyska drgnął w odruchu uprzejmości:
— Ophelia — przedstawiła się krótko, cicho. Powoli, ostrożnie wyciągnęła łapę w stronę Rimuru. Zamarła w tej pozie nie bardzo wiedząc co dalej. Zerknęła na niego stawiając uszy do przodu gestem zaciekawienia.
Rimuru
— Czy wasza Alfa jest lisem? — zapytała trochę bez sensu. Do tej pory nie widywała rudych wilków. W głebi serca, może liczyła na to że lisica przewodzi stadu wilków. Niepewnie podwineła ogon. Dopiero teraz pomyślała, że tutaj to też może być obraza. Uniósł łapę, a ona mimowolnie skuliła uszy, zaskoczona gestem. Nie drgnęła jednak. Obserwowała go z tym swoim cichym, czujnym spokojem, w którym trudno było odczytać, czy czuje się zaniepokojona czy jednak nie. Jej spojrzenie na moment zatrzymało się na jego łapie, potem powoli wróciło do pyska Rimuru. Ogon poruszył się lekko po ziemi, jakby chciał złagodzić napięcie, a kącik pyska drgnął w odruchu uprzejmości:
— Ophelia — przedstawiła się krótko, cicho. Powoli, ostrożnie wyciągnęła łapę w stronę Rimuru. Zamarła w tej pozie nie bardzo wiedząc co dalej. Zerknęła na niego stawiając uszy do przodu gestem zaciekawienia.
Rimuru
- Rimuru
- Cherub

Szmaragdowy Strumień
— Nie, to rudy, krzydlaty wilk o białych włosach znaczeniach na uszach i łapach... i... srebrnych oczach. — Lisem? chyba była na to za wysoka... — Mierzy około osiemdziesięciu centymetrów w kłębie, jest dość spora jak na samicę wilka, nawet. — Uhm... ale to nic. Rimuru i tak był większy niż Misa-Misa.
Potrząsnął jej łapą. Odbębnione. — Ładne masz piegi, wiesz? — Zagaił, w sumie to nawet nie wiedział czemu... — Czy ktoś Ci już przedstawił w jakie kraina ta — klany jest uposażona? — Zapytał stonowanym, chłodnym tonem.
Ophelia
Potrząsnął jej łapą. Odbębnione. — Ładne masz piegi, wiesz? — Zagaił, w sumie to nawet nie wiedział czemu... — Czy ktoś Ci już przedstawił w jakie kraina ta — klany jest uposażona? — Zapytał stonowanym, chłodnym tonem.
Ophelia
𝓡𝓲𝓶𝓾𝓻𝓾
ZAPACH Moce UM. |
![]() |
⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀☆⠀⠀⠀ ⋮
⠀⠀⠀ ☆⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀⠀☆
⠀⠀ ⠀⠀ ☆⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⋮
- Ophelia
- Ifryt

Szmaragdowy Strumień
Na jego słowa uniosła lekko głowę, jakby nie była pewna, czy dobrze usłyszała. Skrzydlaty wilk? W jej oczach odbiła się niepewność.
— Musi być bardzo ładna — wydusiła z siebie próbując wyobrazić sobie taką wilczyce. Skuliła uszy kiedy potrząsnął jej łapą. Z lekką ulgą że nie urwał jej łapy, odstawiła ją na ziemię. Mrugnęła, a uszy poruszyły się niepewnie. Dopiero po chwili zrozumiała, że Rimuru pochwalił jej wygląd. Niezbyt często mówiono do nej miłe rzeczy.
— Dziękuję — odpowiedziała cicho. Ogon poruszył się lekko, świadcząc o tym, że nie odebrała tych słów źle mimo poczatkowego zakłopotania. Na pytanie o krainę zawahała się
— Niezupełnie? Spotkałam wilka z klanu Naury i wiem że mam unikać wilków z klanu Cienia — Jej głos był spokojny, słychać było, że mimo niewpeności, zaczyna czuć się bardziej rozluźniona. Poczatkowy stres powoli mijał.
Rimuru
— Musi być bardzo ładna — wydusiła z siebie próbując wyobrazić sobie taką wilczyce. Skuliła uszy kiedy potrząsnął jej łapą. Z lekką ulgą że nie urwał jej łapy, odstawiła ją na ziemię. Mrugnęła, a uszy poruszyły się niepewnie. Dopiero po chwili zrozumiała, że Rimuru pochwalił jej wygląd. Niezbyt często mówiono do nej miłe rzeczy.
— Dziękuję — odpowiedziała cicho. Ogon poruszył się lekko, świadcząc o tym, że nie odebrała tych słów źle mimo poczatkowego zakłopotania. Na pytanie o krainę zawahała się
— Niezupełnie? Spotkałam wilka z klanu Naury i wiem że mam unikać wilków z klanu Cienia — Jej głos był spokojny, słychać było, że mimo niewpeności, zaczyna czuć się bardziej rozluźniona. Poczatkowy stres powoli mijał.
Rimuru
- Rimuru
- Cherub

Szmaragdowy Strumień
— Nie mnie to oceniać. — Nie znał się po prostu... — Ale na pewno, chyba nie jest brzydka. — Wzruszył barkami... No co? Był chłopem, ale niezbyt kochliwym, czy narzucającym się.
Wilk westchnąl zupełnie bez powodu, odruchowo, jakby nerwicowo.
— Ah... te są najgorsze. Uważaj. Podobno jeden z nich zabił naszego, tzn. wilka z mojego Klanu... nie... Było ich dwóch. Jeden szpetny siwy, a drugi czarno biały. Do dziś ich nie złapano, a truchło ognistego szczezło... — Tyle... — A Potępieni? mają głowy wysoko, ale... cóż, tam jest praktykowany chów wsobny. — Wzruszył barkami. Nie znał się na tych seksualnych rzeczach... to źle? to dobrze...? chyba źle, ale no. Powiedział, co wiedział.
Ophelia
Wilk westchnąl zupełnie bez powodu, odruchowo, jakby nerwicowo.
— Ah... te są najgorsze. Uważaj. Podobno jeden z nich zabił naszego, tzn. wilka z mojego Klanu... nie... Było ich dwóch. Jeden szpetny siwy, a drugi czarno biały. Do dziś ich nie złapano, a truchło ognistego szczezło... — Tyle... — A Potępieni? mają głowy wysoko, ale... cóż, tam jest praktykowany chów wsobny. — Wzruszył barkami. Nie znał się na tych seksualnych rzeczach... to źle? to dobrze...? chyba źle, ale no. Powiedział, co wiedział.
Ophelia
𝓡𝓲𝓶𝓾𝓻𝓾
ZAPACH Moce UM. |
![]() |
⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀☆⠀⠀⠀ ⋮
⠀⠀⠀ ☆⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⋮⠀⠀⠀⠀☆
⠀⠀ ⠀⠀ ☆⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⋮
- Ophelia
- Ifryt

Szmaragdowy Strumień
Słuchała uważnie, nie przerywając, choć momentami trudno jej było podążyć za jego tokiem myśli. Kiedy wspomniał o zabójstwie, jej spojrzenie na moment przygasło.
— A wiadomo czemu to zrobili? — zapytała cicho, jakby nie chcąc zwracac uwagi duchów na rozmowy o nich. Zwykle kiedy ktoś zabijał kogoś, była to jakas manifestacja, jakaś wiadomość — mniej lub bardziej otwarcie napisana. Zerknęła na niego, jakby chciała dodać coś więcej, ale zawahała się.
— A o Potępionych… nie wiem nic. — Uśmiechnęła się lekko, nieśmiało. — Może to i lepiej.
Ogon poruszył się miękko, jakby chciała złagodzić ciężar jego słów, a uszy drgnęły lekko, gdy jej spojrzenie powróciło na strumień.
— Czyli są tu klany: Natury, Ognia, Cienia i Potepionych? — zapytała chcąc pozbierać dotychczasową wiedzę.
Rimuru
— A wiadomo czemu to zrobili? — zapytała cicho, jakby nie chcąc zwracac uwagi duchów na rozmowy o nich. Zwykle kiedy ktoś zabijał kogoś, była to jakas manifestacja, jakaś wiadomość — mniej lub bardziej otwarcie napisana. Zerknęła na niego, jakby chciała dodać coś więcej, ale zawahała się.
— A o Potępionych… nie wiem nic. — Uśmiechnęła się lekko, nieśmiało. — Może to i lepiej.
Ogon poruszył się miękko, jakby chciała złagodzić ciężar jego słów, a uszy drgnęły lekko, gdy jej spojrzenie powróciło na strumień.
— Czyli są tu klany: Natury, Ognia, Cienia i Potepionych? — zapytała chcąc pozbierać dotychczasową wiedzę.
Rimuru